Microsoft Dynamics Forums Homepage

Forum Home Forum Home > Microsoft Dynamics NAV & Microsoft Dynamics AX > Axapta (AX)
  New Posts New Posts RSS Feed - Axapta 2012 Starts very Slowly (Starts Late)
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login


Axapta 2012 Starts very Slowly (Starts Late)

 Post Reply Post Reply
Author
Message
bediyev View Drop Down
MicrosoftDynamicsForums.com Member
MicrosoftDynamicsForums.com Member


Joined: April 11 2014
Location: Azerbaijan
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote bediyev Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Axapta 2012 Starts very Slowly (Starts Late)
    Posted: October 23 2015 at 3:31am

Hello.

We are experiencing a problem after we moved our workers to another domain. Thus:

We have AOS installed in a server under the domain a.com. And installed client on a server under domain b.com.

Whenever a client started under the domain b.com, the client opens very slowly, thus, opening client takes 80 seconds or more. But, after the client opened, everything works perfect and no slow mark seen. 

We also have a client installed on a server under the domain a.com, and it opens very quickly, connecting the same AOS. On the network, the ping is in good.

Can anyone please give me any idea on resolving this issue?OuchOuchOuchOuch

Thanks in advance.

I don't know where the journey will end, but i know where to start..
Back to Top
Sponsored Links


Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down


Copyright 2013 microsoftdynamicsforums.com. All rights reserved. MicrosoftDynamicsForums.com is an independent non-Microsoft website.
Email: contact AT microsoftdynamicsforums DOT com