Microsoft Dynamics Forums Homepage

Forum Home Forum Home > Microsoft Dynamics RMS & Microsoft Dynamics POS > POS
  New Posts New Posts RSS Feed - Reports not showing correct currency
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login


Reports not showing correct currency

 Post Reply Post Reply
Author
Message
chopperpl View Drop Down
MicrosoftDynamicsForums.com Member
MicrosoftDynamicsForums.com Member


Joined: September 07 2012
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote chopperpl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Reports not showing correct currency
    Posted: September 12 2012 at 7:01pm
Hello,
My reports are showing US currency '$', but the POS itself is showing the correct one (polish zloty), that is whatever is set in OS. I was looking at different settings, but there are none for reporting. I'm not really experienced with reports building, but do I have to modify each report individually to make that correction, or am I missing something?
Any help will be very appreciated...
Thanks
Back to Top
Sponsored Links


Back to Top
lopin123 View Drop Down
MicrosoftDynamicsForums.com Member
MicrosoftDynamicsForums.com Member


Joined: May 14 2013
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote lopin123 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: May 14 2013 at 1:30am
Reporting on Dynamics POS 2009 using en-US. So,you must custom the report to view the correct currency.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down


Copyright 2013 microsoftdynamicsforums.com. All rights reserved. MicrosoftDynamicsForums.com is an independent non-Microsoft website.
Email: contact AT microsoftdynamicsforums DOT com