Microsoft Dynamics Forums Homepage

Forum Home Forum Home > Microsoft Dynamics SL (Solomon) > SL - Installation and Administration
  New Posts New Posts RSS Feed - System Message 6814 - TRIALLOC
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login


System Message 6814 - TRIALLOC

 Post Reply Post Reply
Author
Message Reverse Sort Order
Rohtash Kapoor View Drop Down
MicrosoftDynamicsForums.com Moderator
MicrosoftDynamicsForums.com Moderator


Joined: July 06 2005
Location: United States
Status: Offline
Points: 655
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Rohtash Kapoor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: System Message 6814 - TRIALLOC
    Posted: May 23 2012 at 9:37pm

SL installation process doesn't require registration keys. Once SL is installed, you can go to Administration Menu and click on Registration and enter the registration keys.

Back to Top
Sponsored Links


Back to Top
msq View Drop Down
MicrosoftDynamicsForums.com Member
MicrosoftDynamicsForums.com Member


Joined: May 09 2012
Status: Offline
Points: 27
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote msq Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: May 23 2012 at 9:33pm
I downloaded Dynsmics SL 7.0 from my msdn subscription and it did not ask for regestration during the install.
How do I add the registration key?
Back to Top
Rohtash Kapoor View Drop Down
MicrosoftDynamicsForums.com Moderator
MicrosoftDynamicsForums.com Moderator


Joined: July 06 2005
Location: United States
Status: Offline
Points: 655
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Rohtash Kapoor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: May 23 2012 at 9:27pm
You need to put the Registation Keys.
Back to Top
msq View Drop Down
MicrosoftDynamicsForums.com Member
MicrosoftDynamicsForums.com Member


Joined: May 09 2012
Status: Offline
Points: 27
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote msq Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: May 23 2012 at 9:11pm
I am getting a system message:
"You have reached the maximum accesses for this module in TRIALLOC Mode, Please Restore the TRIAL database."
 
How to fix it without losing existing data?
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down


Copyright 2013 microsoftdynamicsforums.com. All rights reserved. MicrosoftDynamicsForums.com is an independent non-Microsoft website.
Email: contact AT microsoftdynamicsforums DOT com