Microsoft Dynamics Forums Homepage

Forum Home Forum Home > Microsoft Dynamics SL (Solomon) > SL - Installation and Administration
  New Posts New Posts RSS Feed - Can not found server name
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login


Can not found server name

 Post Reply Post Reply
Author
Message
NguyenCM View Drop Down
MicrosoftDynamicsForums.com Member
MicrosoftDynamicsForums.com Member


Joined: February 16 2012
Location: Vietnam
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote NguyenCM Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Can not found server name
    Posted: February 16 2012 at 2:27am
I installed solomon 6.5 and SQL Server 2000 in windows 7
At "Find Database" screen I did not found Server name although I modified Server Name is Computer Name in Domain table (Error message: Unable to open the specified server database "Computer name" (1004)). Can you help me to resolve this problem. thanks you very much
Back to Top
Sponsored Links


Back to Top
rapidcycler View Drop Down
MicrosoftDynamicsForums.com Member
MicrosoftDynamicsForums.com Member


Joined: September 26 2008
Status: Offline
Points: 14
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote rapidcycler Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: March 02 2012 at 6:04am
manually register capicom.dll
 
 
Thanks,
Andy
Back to Top
dkras05 View Drop Down
MicrosoftDynamicsForums.com Member
MicrosoftDynamicsForums.com Member


Joined: August 14 2014
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dkras05 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: September 09 2014 at 2:14pm
How can I do this?
Back to Top
rapidcycler View Drop Down
MicrosoftDynamicsForums.com Member
MicrosoftDynamicsForums.com Member


Joined: September 26 2008
Status: Offline
Points: 14
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote rapidcycler Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: September 10 2014 at 4:44am
search for the capicom.dll on your system... once found, use regsvr32.exe

Example (from an elevated command prompt):

regsvr32.exe C:\Windows\SysWOW64\capicom.dll



Thanks.
Back to Top
memoweb View Drop Down
MicrosoftDynamicsForums.com Member
MicrosoftDynamicsForums.com Member


Joined: September 29 2014
Location: Türkiye
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote memoweb Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: September 29 2014 at 2:19am
thanks nice
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down


Copyright 2013 microsoftdynamicsforums.com. All rights reserved. MicrosoftDynamicsForums.com is an independent non-Microsoft website.
Email: contact AT microsoftdynamicsforums DOT com