Microsoft Dynamics Forums Homepage

Forum Home Forum Home > Microsoft Dynamics GP (Great Plains) > GP - Installation and Administration
  New Posts New Posts RSS Feed - Allow blank password
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login


Allow blank password

 Post Reply Post Reply
Author
Message
LA_CAL View Drop Down
MicrosoftDynamicsForums.com Member
MicrosoftDynamicsForums.com Member


Joined: June 15 2006
Location: United States
Status: Offline
Points: 124
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote LA_CAL Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Allow blank password
    Posted: June 15 2006 at 2:53pm
Is it possible to setup users without password?
Back to Top
Sponsored Links


Back to Top
Shattered View Drop Down
MicrosoftDynamicsForums.com Member
MicrosoftDynamicsForums.com Member


Joined: June 29 2006
Location: United Kingdom
Status: Offline
Points: 12
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Shattered Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: June 29 2006 at 12:10pm
yes, but GP will warn you that its a  security threat.
Back to Top
rjavins View Drop Down
MicrosoftDynamicsForums.com Member
MicrosoftDynamicsForums.com Member


Joined: November 16 2006
Location: United States
Status: Offline
Points: 48
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote rjavins Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: November 16 2006 at 7:51pm
If you are using version 9, you can set up user with a blank password; however, the first time the user goes to log in they will be prompted to enter a password.  Blank passwords are not allowed with version 9.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down


Copyright 2013 microsoftdynamicsforums.com. All rights reserved. MicrosoftDynamicsForums.com is an independent non-Microsoft website.
Email: contact AT microsoftdynamicsforums DOT com