Microsoft Dynamics Forums Homepage

Forum Home Forum Home > Microsoft Dynamics GP (Great Plains) > GP - Installation and Administration
  New Posts New Posts RSS Feed - Forecaster 7.0 Problem
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login


Forecaster 7.0 Problem

 Post Reply Post Reply
Author
Message
lexi0088 View Drop Down
MicrosoftDynamicsForums.com Member
MicrosoftDynamicsForums.com Member


Joined: October 19 2007
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote lexi0088 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Forecaster 7.0 Problem
    Posted: October 19 2007 at 8:14am

 

I am having a few problems setting up users in  Forecaster. I have the forecaster database set up in SQL. I was able to add a new user in SQL and then into Forecaster with some assignments. When I log into Forecaster as the new user, there are no departments or accounts assigned. I go to open the input set… and blank choices for departments.

 

So, I added a user as an administrator. When I signed in as that user and clicked setup-segments-department I get an invalid database error. The connection is the same as my database owner sign in, and when I sign in again as me (the DBO and Admin), everything is there.

 

Back to Top
Sponsored Links


Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down


Copyright 2013 microsoftdynamicsforums.com. All rights reserved. MicrosoftDynamicsForums.com is an independent non-Microsoft website.
Email: contact AT microsoftdynamicsforums DOT com