Microsoft Dynamics Forums Homepage

Forum Home Forum Home > Microsoft Dynamics GP (Great Plains) > GP - General
  New Posts New Posts RSS Feed - Bank Reconciliation
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login


Bank Reconciliation

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Jexica831 View Drop Down
MicrosoftDynamicsForums.com Member
MicrosoftDynamicsForums.com Member


Joined: June 08 2007
Location: United States
Status: Offline
Points: 7
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jexica831 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Bank Reconciliation
    Posted: June 08 2007 at 1:16pm
Is it possible to undo a bank rec in Great Plains?
Back to Top
Sponsored Links


Back to Top
Jexica831 View Drop Down
MicrosoftDynamicsForums.com Member
MicrosoftDynamicsForums.com Member


Joined: June 08 2007
Location: United States
Status: Offline
Points: 7
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jexica831 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: June 11 2007 at 12:22pm
Anyone?
Back to Top
Victoria View Drop Down
MicrosoftDynamicsForums.com Member
MicrosoftDynamicsForums.com Member


Joined: June 28 2007
Status: Offline
Points: 23
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Victoria Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: June 28 2007 at 1:06pm
no, this is not possible
Back to Top
Jexica831 View Drop Down
MicrosoftDynamicsForums.com Member
MicrosoftDynamicsForums.com Member


Joined: June 08 2007
Location: United States
Status: Offline
Points: 7
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jexica831 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: June 28 2007 at 1:08pm
Thank you!
Back to Top
perryk View Drop Down
MicrosoftDynamicsForums.com Member
MicrosoftDynamicsForums.com Member


Joined: August 01 2007
Location: United States
Status: Offline
Points: 8
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote perryk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: August 01 2007 at 10:32am
Just FYI...  If you are having problems with the Bank Req module in GP, look at the Advanced Bank Req module from Nolan Computers.  I have implemented it at quite a few clients and they love it.
Perry Kountouriotis
GP Consultant
Back to Top
keywic View Drop Down
MicrosoftDynamicsForums.com Member
MicrosoftDynamicsForums.com Member


Joined: May 17 2007
Location: Malaysia
Status: Offline
Points: 43
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote keywic Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: August 03 2007 at 12:23am

do you have the website?

thanks.
Back to Top
perryk View Drop Down
MicrosoftDynamicsForums.com Member
MicrosoftDynamicsForums.com Member


Joined: August 01 2007
Location: United States
Status: Offline
Points: 8
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote perryk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: August 03 2007 at 8:28am
Hi,
 
The website is www.nolancomputers.com .  Click on the products link and then click on Advanced Bank Req.
 
Let me know if you have any other questions.  This is really one of my favorite 3rd party product.

Thanks,
 
Perry K
Perry Kountouriotis
GP Consultant
Back to Top
MaoMao View Drop Down
MicrosoftDynamicsForums.com Member
MicrosoftDynamicsForums.com Member


Joined: September 06 2010
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote MaoMao Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: September 06 2010 at 2:18pm
Hi Perry,

How to undo a bank rec in Nolan Bank recon?

Thanks!!
Back to Top
perryk View Drop Down
MicrosoftDynamicsForums.com Member
MicrosoftDynamicsForums.com Member


Joined: August 01 2007
Location: United States
Status: Offline
Points: 8
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote perryk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: September 06 2010 at 7:18pm
Hello, 

Go to Tools - Utilities - Financial - Advanced Bank Req.  Here you will see an undo reconciliation function.  You will need to know what reconciliation number you want to undo.

Perry K
Perry Kountouriotis
GP Consultant
Back to Top
MaoMao View Drop Down
MicrosoftDynamicsForums.com Member
MicrosoftDynamicsForums.com Member


Joined: September 06 2010
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote MaoMao Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: September 07 2010 at 1:19am
Hi Perry,

Thank you so much for your quick reply. I actually did try it, but when I went back to the Reconciliation window and opened that bank account, I didn't see the transactions being outstanding. I wonder if that's because I had CLICKED the "reconcile" icon and all the transactions are just gone. Do I miss anything?

Thanks!
Back to Top
perryk View Drop Down
MicrosoftDynamicsForums.com Member
MicrosoftDynamicsForums.com Member


Joined: August 01 2007
Location: United States
Status: Offline
Points: 8
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote perryk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: September 07 2010 at 11:37am
Hello, 

If you click the reconcile button again, all of the matched transactions will be gone.  You would need to unreconcile again.  Once you unreconcile, you should see all of your transactions on the reconcile screen.  There is a chance that they are still matched and if that is the case, then click the delete button at the top of the reconcile screen.  You can then click on redisplay and all of your transactions will be on the screen and unmatched.

Thanks - Perry K
Perry Kountouriotis
GP Consultant
Back to Top
MaoMao View Drop Down
MicrosoftDynamicsForums.com Member
MicrosoftDynamicsForums.com Member


Joined: September 06 2010
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote MaoMao Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: September 07 2010 at 12:18pm
Got it!!!
 
Thanks a lot, Perry!!! Smile
Back to Top
carolyny476 View Drop Down
MicrosoftDynamicsForums.com Member
MicrosoftDynamicsForums.com Member


Joined: September 29 2010
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote carolyny476 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: September 29 2010 at 2:43am
Originally posted by perryk perryk wrote:

Hi,
 
The website is www.nolancomputers.com .  Click on the products link and then click on Advanced Bank Req.
 
Let me know if you have any other questions.  This is really one of my favorite 3rd party product.

Thanks,
 
Perry K

Thanks for sharing the link!
Back to Top
Hazel0125 View Drop Down
MicrosoftDynamicsForums.com Member
MicrosoftDynamicsForums.com Member


Joined: September 10 2011
Location: Los Angeles
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Hazel0125 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: September 10 2011 at 6:25pm
Try ezyrecon. Many of my customers using GP are happy with this software. It works great with GP.
Maximus
Back to Top
Hazel0125 View Drop Down
MicrosoftDynamicsForums.com Member
MicrosoftDynamicsForums.com Member


Joined: September 10 2011
Location: Los Angeles
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Hazel0125 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: September 10 2011 at 6:27pm
The website for Ezyrecon is www.ezyrecon.com
Maximus
Back to Top
joha23 View Drop Down
MicrosoftDynamicsForums.com Member
MicrosoftDynamicsForums.com Member


Joined: November 10 2017
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote joha23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: November 10 2017 at 10:30am
It is not possible to undo once you click RECONCILE on the Bank module. However, if you forgot to post transactions, just post them with a back date on the Bank module as normal, if the period is closed, just open it back again and go it and post them. Once everything looks good, click reconcile again for the period dates you had already reconciled again and attached your second reconciliation sheets to the previous reconciliation sheets and if you add both they add to what you wanted them to add in the first place and there you have your audit trail :) 
Back to Top
joha23 View Drop Down
MicrosoftDynamicsForums.com Member
MicrosoftDynamicsForums.com Member


Joined: November 10 2017
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote joha23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: November 10 2017 at 10:31am
Also there is NO such a thing as ureconcile, im not sure who said that in this forum. 
Back to Top
joha23 View Drop Down
MicrosoftDynamicsForums.com Member
MicrosoftDynamicsForums.com Member


Joined: November 10 2017
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote joha23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: November 10 2017 at 10:35am
Originally posted by joha23 joha23 wrote:

Also there is NO such a thing as unreconcile, im not sure who said that in this forum. 
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down


Copyright 2013 microsoftdynamicsforums.com. All rights reserved. MicrosoftDynamicsForums.com is an independent non-Microsoft website.
Email: contact AT microsoftdynamicsforums DOT com